voorhaar

Wellness voor haar

voorhaarEstetiek Van Wesemael biedt u een uitgebreid gamma gelaatsbehandelingen.

Het doel van deze gelaatsbehandelingen is huidverbetering en totale ontspanning. Elke gelaatsbehandeling wordt afgestemd op het huidtype en de problematiek. Niet alleen uzelf kan genieten van een heerlijke gelaatsverzorging, maar ook uw huid heeft hier genot van. Op deze pagina ontdekt u alles over de verschillende behandelingen.

 
 • Gelaatsverzorgingen met Dermalogica

  Face mapping is een unieke huidanalysemethode speciaal ontwikkeld voor Dermalogica. Door combinatie van moderne huidanalysetechniek en chinese diagnosiek,kunnen we met Face Mapping een objectief beeld geven van Uw huidconditie en mogelijk onderliggende oorzaken. In plaats van de huid in zijn algemeenheid te bekijken wordt het gezicht onderverdeeld in 14 zones, met elk hun potentiële problemen en specifieke behoeften. Zo maken wij een systematische analyse die garant staat voor de juiste behandeling en gebruik van de juiste produkten thuis.

  Gelaatsverzorging

  SKINLOGIC TREATMENT basisbehandeling aangepast aan de behoeften van de huid op dat moment.

  MULTIVITAMIN POWER TREATMENT vitaminebehandeling,ideaal als de huid een oppepper kan gebruiken en voeding,energie en regeneratie nodig heeft.

  ENVIRONMENTAL CONTROL TREATMENT kalmerende en verzachtende behandeling voor overgevoelige en snel geïrriteerde huiden.

  SKIN BRIGHTENING TREATMENT behandeling voor huiden met onregelmatige pigmentatie door hormonale invloeden, zwangerschap of zon.

  EXPRESS BEHANDELING mini verzorging om aan te leren hoe je thuis dagelijks je huid op een juiste manier kan verzorgen.

  REVITALISING EYE RESCUE behandeling die de oogzone verstevigt en helpt bij het reduceren van fijne rimpels, zwellingen en vermoeide ogen.

  MEDICATED CLEARING TREATMENT de verzorging van probleemhuiden met acne, commedonen en verstopte poriën.

  Gelaatsverzorgingen met Christina cosmetics

  BIO PHYTO PEELING een ware oppepper voor vermoeide, gestresste en verouderde huiden, geeft onmiddellijk vitaliteit en frisheid aan de huid terug.

  ROSE DE MER PEELING dieptepeeling op basis van zeeroos,algen en koraal. Deze peeling heeft een therapeutische verjongende werking zonder de huidlagen te beschadigen.

  SILK TREATMENT bio-technologische anti-aging behandeling om een mooiere, jongere en rimpelloze huid te verkrijgen.


  Andere gelaatsverzorgingen

  B3 CELTHERAPIE is een behandeling waarbij jonge, levende plantencellen aan de huid worden toegediend ter behandeling van rimpels, verslapping en gevoeligheid.

  ANTI-AGING CAVIAR PATCH is een behandeling met gevriesdroogd masker met hoge concentratie caviar, zonder geurstoffen of bewaarmiddelen. Ontdek deze weldaad voor de rijpere, droge en gestresste huid.

 • Professionele peelings

  Dermaceutic beschikt over een uitgebreide kennis van de meest efficiente chemische peeling componenten en heeft een gamma peelings ontwikkeld dat beantwoord aan ieders verwachtingen. Ontdek meer op de site van Dermaceutic.

  Mask Peel MASK PEEL
  - Vette en acne-neigende huid
  - Verwijde poriën, overmatig sebum
  - Dermatologische huidreiniging


  Milk Peel MILK PEEL
  - Huidstimulatie
  - Verbeterd tonus
  - Fijne lijnen, glad effect


  Cosmo Peel COSMO PEEL
  - Vermindert fijne lijntjes
  - Vlekken, striemen
  - Rokershuiden


  Spot Peel SPOT PEEL
  - Pigmentatievlekken
  - Melasma
  - Post-inflammatoire hyperpigmentatie


  Uw specialist zal u de gepaste peeling adviseren in functie van het objectief van de behandeling.

 • Nieuwe trends in anti-aging:
  mesotherapie met Mesolis en Mesolis+

  Huidveroudering wordt beïnvloed door verschillende factoren, nl. vervuiling, zonlicht, tabak, hormonale schommelingen enz… Gelaat, hals, decollete en handen worden droog, dof en de rimpels verschijnen. Hydratatie door gebruik te maken van hyaluronzuur is de sleutel tot huidverjonging!

  Oppervlakkige micro-injecties met hyaluronzuur maken het mogelijk de huid te voorzien van extra hydratatie in de diepte, wat resulteert in een opmerkelijke verjonging van gelaat en andere delen van het lichaam. De gevoede en herstelde huid krijgt haar vroegere glans, teint en soepelheid terug. Uw huid ziet er terug jonger uit.

  De gels van Mesolis zijn produkten van zuivere oorsprong, veilig, volkomen biologisch afbreekbaar, zonder gevaar voor overgevoeligheid of andere bijwerkingen.

  mesotherapie

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Wanneer kom ik hiervoor in aanmerking?
  Zodra u merkt dat de huid van je gelaat, nek, decollete of handen uitdroogt en dof wordt en haar natuurlijke glans verliest is het tijd om dit type behandeling te overleggen. Welke lichaamsdelen kan ik overwegen om met Mesolis te laten behandelen? Mesolis produkten kunnen gebruikt worden op het gelaat, hals, decollete en op alle huidoppervlaktes die bloot staan aan negatieve en agressieve invloeden van buitenaf.

  Wat gebeurt er precies tijdens een injectiesessie met Mesolis?
  De Mesolis produkten worden manueel, met een fijn naaldje geinjecteerd. Hiervoor kunnen verschillende technieken worden gebruikt naargelang de te behandelen zones. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten en deze injecties zijn eigenlijk pijnloos aangezien de naald die gebruikt wordt zeer fijn is.

  Wanneer zie ik resultaat en hoe vaak moeten deze sessies plaatsvinden?
  Verbetering is reeds merkbaar na de eerste behandeling. Om een langdurig en bevredigend resultaat te garanderen is het aanbevolen 3 behandelingen te doen met een interval van 2 weken. Onderhoud vindt een eerste maal plaats na 2 maanden, nadien zelfs om de 6 maanden.

  Zullen mijn rimpels verdwijnen door Mesolis?
  De gels zijn bedoelt voor verjonging van de huid. Ze zorgen ervoor dat oppervlakkige rimpels, voornamelijk te wijten aan deshydratatie, zullen verdwijnen. Diepe rimpels en lijnen zullen een aanvullende behandeling nodig hebben. Rimpelopvullende produkten zijn ideaal om het effect van de Mesolis-produkten aan te vullen.

  Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van dit type behandelingen?
  Mesolis-produkten bevatten hyaluronzuur verkregen door biogisting. Hyaluronzuur is een belangrijk natuurlijk bestanddeel van onze huid, bijwerkingen komen heel zelden voor.

  Meer informatie vind je op volgende sites:
  www.mesolis.com
  www.esthelis.com
  www.anteis.com
  www.injectnow.com

 • Laserontharing

  Voor wie is de behandeling geschikt ?
  Voor vrouwen en mannen die hun overbeharing als storend ervaren. Gezicht, benen, borst, rug, oksels, bikinilijn, uitdunnen van de baard, in principe is alles mogelijk. Belangrijk is dat de haren niet te dun (lichtdons) of te wit zijn. De energie die vrijkomt zoekt namelijk de gepigmenteerde kop onder aan de haar, bij lichtdons is deze niet aanwezig.

  Hoe groeit haar ?
  Haarfollikels ontwikkelen zich door een complexe serie van activiteiten in de huid. Interessant is dat niet alle haren tegelijkertijd groeien. Eigenlijk maakt de groei verschillende fasen door: de groeifase (anagene fase), de overgangsfase (catagene fase) en de rustfase (telogene fase). De tijd die elke fase neemt is afhankelijk van diverse factoren, waaronder lichaamsgebied. Gedurende de overgangsfase begint de omliggende huid de haarwortel te absorberen. Uiteindelijk komt de haar in de rustfase en zal uitvallen waarna de groei opnieuw begint.

  Wat bepaalt het uiterlijk van lichaamsbeharing ?
  Leeftijd, afkomst, plaats op het lichaam, medicatie en hormoonspiegel bepalen de lengte, dikte en kleur van lichaamsbeharing. Hoeveel haren er te zien zijn hangt af van de hoeveelheid haren die op dat moment in de groeifase zijn en hoelang die fase duurt.

  Laserontharing Peel

  Wat zijn de alternatieven voor haarverwijdering ?

  Scheren
  Een simpele methode, het beïnvloed de stugheid, dikte en groeicyclus van de haar niet, maar het blijft een tijdelijke oplossing en vraagt herhaalde handelingen om de huid een haarvrij aanzien te geven.

  Epileren
  Is een tijdrovend, pijnlijk en niet praktische oplossing voor grotere gebieden.

  Harsen
  Deze behandeling kan uitgevoerd worden op grotere gebieden van het lichaam. De huid blijft gedurende 3 tot 6 weken haarvrij. Echter, ook deze methode is pijnlijk en voor de meeste mensen is het een probleem dat zij altijd met zichtbare haren lopen voor er weer geharst kan worden.

  Elektrisch ontharen
  Bij deze methode wordt een naaldje langs de haar de follikel ingebracht, waarna door verhitting de voedingsbodem van de haar vernietigd wordt. Uitgevoerd door een schoonheidsspecialiste met de specialisatie elektrisch ontharen kan deze methode succesvol zijn en definitief haarvrij maken. Echter, omdat je maar 1 haartje tegelijkertijd kan behandelen is het een zeer tijdrovend en kostbaar karwei.

  Waarom de diodelaser in plaats van andere lasersystemen ?
  Wij hebben gekozen voor dit systeem omdat er uitgebreide klinische studies gedaan zijn naar deze laser en zij dan ook van de FDA de goedkeuring heeft gekregen om gebruikt te worden als laser voor permanente haarreductie. Met deze laser wordt zeer veel gewerkt in professionele klinieken en beautycenters over de hele wereld.

  Hoe verwijdert de laser het haar ?
  De straal die vrijkomt uit de laser wordt door het pigment dat zich aan de haar onder in de follikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie een fractie van een seconde vrij. Deze fractie van een seconde is echter lang genoeg om de haarfollikel te vernietigen en kort genoeg om het omliggende weefsel te ontzien. De unieke gepatenteerde gekoelde kop van het handstuk helpt de huid te beschermen door de huid te koelen tijdens het vrijkomen van energie. De diode straal die op een diepte van 810 nm vrijkomt, is de ideale diepte om de haar te raken en de bloedvaten en weefsels te ontzien. De verhitting van de haarfollikel heeft als gevolg: vernietiging/beschadiging van de haarfollikel met als gevolg vertraagde groei en in de meeste gevallen permanente vernietiging van de follikel.

  Is het veilig ?
  Ja. Dit systeem is na jaren research in 1998 in Amerika op de markt gebracht door een gerenommeerd bedrijf welke Lasers voor medische toepassingen maakt. De laserinstellingen zijn zeer zorgvuldig gedefinieerd om de precisie, diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. De gepatenteerde gekoelde kop van het handstuk is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls te ontzien.

  Doet het pijn ?
  Echt pijnlijk is het voor de meeste mensen niet, er is een tintelend, wat prikkelend gevoel, maar voor de meeste mensen is dit hooguit wat irritant. Echter, sommige delen van het lichaam zijn nu eenmaal iets gevoeliger dan andere delen.

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig ?
  De laser verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve fase. Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaalt gebied te vernietigen. Rekent u in ieder geval op 5 tot 8 behandelingen.

  Zijn de resultaten definitief ?
  De diodelaser is een laser welke door de FDA is goedgekeurd voor de claim permanente haarreductie. Klinische studies rangschikken de diodelaser als de meest effectieve laser. Klanten mogen een permanente vermindering van haargroei verwachten binnen 5 tot 8 behandelingen, in sommige gevallen zullen echter meer behandelingen nodig zijn. Garanderen dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats kunnen wij niet, omdat onder invloed van hormoonveranderingen en ouder worden er altijd donshaartjes kunnen veranderen in dikkere haren. Aan dit proces kan de laser uiteraard niets veranderen.

  Wat gebeurt er na de behandeling ?
  Binnen een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood worden en wat zwellinkjes vertonen (denk aan zonnebrand). Dit is een normale reactie op de sterke hitte die de laser in de huid gebracht heeft, dit zal snel verminderen. Om de reactietijd zo kort mogelijk te houden wordt er een verkoelende zalf aangebracht die u zelf thuis ook nog een 3-tal dagen kan gebruiken tot de huid weer rustig is. Na 2 of 3 weken zult u zien dat de haren die behandeld zijn heel langzaam uit de huid groeien, als u dit storend vindt kunt u deze haren scheren, u mag ze ook laten zitten, ze vallen er vanzelf uit.

  Wie kunnen er behandeld worden ?
  Alle huidtypes en haarsoorten van mannen en vrouwen! Er zijn echter een paar uitzonderingen, lichte donshaartjes en harde witte haren reageren minder goed op de laser, dit omdat zij bijna geen pigment hebben. Ook negroïde huidtypes reageren anders, omdat de huid zelf veel pigment bevat.

  Zijn er nog speciale instructies voor of na de behandeling ?

  • Gebruik geen producten op het behandelde gebied behalve de u aangeraden creme.
  • U mag met het behandelde gebied niet in de zon, niet op de zonnebank en geen zelfbruinende producten gebruike 3 weken na uw behandeling.
  • Tussen de behandelingen in niet harsen of uittrekken met pincet, alleen scheren is toegestaan.
  • Laat de huid na de behandeling met rust, ga niet pulken.

 • Ontharingen met was

  Overtollige haartjes worden dmv lauwe hars en katoenen strips samen met de haarwortel uitgetrokken. Er zijn geen nadelen aan harsontharingen. Bij regelmatig harsen zal je merken dat de haargroei dunner wordt en minder snel teruggroeit.
  De behandeling kan worden toegepast op onder- en bovenbenen, bikinilijn, oksels en armen.

  Ontharen met was
 • Verven van wenkbrauwen en wimpers

  Ideaal voor personen met blonde wimpers en wenkbrauwen. Zo wordt je blik geaccentueerd zonder dat je mascara hoeft aan te brengen, ideaal voor op vakantie!

  wenkbrauwen
 • Make-up advies

  Wanneeer je niet weet welke kleuren best bij je passen of hoe je aan een maquillage moet beginnen,dan helpen wij je graag. Maak een afspraak voor een make-up advies. We leren je stap voor stap hoe je op een eenvoudige manier een verzorgde make-up aanbrengt.

  Advies voor make-up
 • Kleuradvies

  Tijdens het kleuradvies toont de kleurenconsulente welke kledingkleuren jou het beste staan. Aan de hand van wel honderd testsjaals zie je zelf in de praktijk wat het effect is van de juiste en de verkeerde kleuren op je uitstraling. Na het advies van anderhalf uur weet je precies welke kleuren jij nodig hebt om er altijd goed uit te zien. Niet alleen kledingkleur komt aan bod, maar ook wordt bekeken wat voor jou de beste haarkleur, kleur sieraden, brillen en make-up zijn.
  Na afloop ontvang je een kleurenpaspoort met alle kleurstalen van jouw kleurenpalet. Dit is een handig hulpmiddel bij het winkelen.

  Kleuradvies
 • Handverzorging

  Vooral geschikt voor dames die hun natuurlijke nagels preferen en ze graag goed willen laten onderhouden en verzorgen.
  Om uw handen optimaal te verzorgen, kan U een paraffinebad nemen. Dit geeft uw huid extra hydratatie en verbetert de doorbloeding. De huid voelt na deze behandeling elastischer aan en ziet er weer fris en gezond uit.

  Handverzorging
 • Voetverzorging

  Met de spraytechniek kunnen we aandoeningen zoals eeltvorming, kalknagels, likdoors en ingegroeide nagels vrijwel pijnloos behandelen.

  Voetverzorging