• Dermalogica

  Een productlijn die volledig gericht is op huidverbetering, zonder irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken zoals lanoline, kleurstoffen, gedenatureede alcohol en parfum.

  Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken!

 • Dermaceutic

  Dit gamma focust zich op de drie essentiele aspecten van huidverjonging: bescherming, stimulatie en herstel.

  Technologisch geavanceerde thuisverzorgingsproducten om medische en cosmetische behandelingen te ondersteunen. Dermaceutics bevat een originele combinatie van actieve ingrediënten met ongeëvenaarde concentraties, resulterend in een stralende teint en een steviger en gladdere huid.

  Bovendien beschikt Dermaceutics over een uitgebreide kennis van de meest efficiente chemische peeling-componenten en heeft een gamma peelings ontwikkeld dat beantwoordt aan ieders verwachtingen.

  Professionele peelings

  Een peeling is de eerste stap om veroudering van de huid tegen te gaan.
  Het is een exfoliatie gestimuleerd door een chemische oplossing. Het is een veilige en veel gebruikte methode om de huid te stimuleren in de diepe huidlagen, zodat men een frisser, jonger, en gezonder huidbeeld krijgt. Peelings geven ook een boost aan de collageenproduktie, wat resulteert in een steviger huid. De opname van produkten wordt hierdoor ook sterk bevordert.

  Peelings worden toegepast ter behandeling van vette huiden, acne-huiden, littekens van acne, rimpels en pigmentatievlekken, rokershuiden, vale en doffe huiden.

  Het dermaceutic gamma focust zich op de drie essentiele asspecten van huidverjonging:

  Bescherming
  serum c 25 - antioxidant concentraat
  Sun ceutic - hoge zonnebeschermer

  Stimulatie
  turnover - celstimulatie crème
  Light ceutic - ophelderende crème
  Cleanser 5 - reinigingsmelk
  Foamer 15 - dermatologische reiniger
  Mask 15 - peeling masker

  Herstel
  hyal ceutic - vochtinbrengende en herstellende vloeistof
  K ceutic - herstellende nabehandelingscrème
  Yellow cream - depigmentatie concentraat

  www.dermaceutic.com

 • ENVIRON Skin Care

  ENVIRON Skin Care biedt een gamma van hoogst kwalitatieve verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam.

  Deze high-tech formules bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen is. Hoge concentraties vitamine A, anti-oxidanten en alpha-hydroxyzuren staan garant voor een effectieve behandeling van elk huidtype. De producten werden ontwikkeld door een plastisch chirurg,
  Dr. Desmond Fernandez, die sinds 20 jaar intensief onderzoek doet op gebied van huidfysiologie.

  Hij schreef geschiedenis door als eerste vitamine A in hoge, effectieve dosissen te verwerken in huidverzorgingsproducten.

 • Clinical C3D

  Anti-aging serie op basis van een revolutionaire molecule, NOVHYAL,
  de essentiele bouwsteen van hyaluron.

  Hyaluron is een belangrijke stof die de huid zelf aanmaakt om ze voller, steviger en strak te houden. NOVHYOL biedt als enige de exacte energiebron aan de huidcel om zelf hyaluron aan te maken.

  BEKROOND MET DE INNOVATIEPRIJS 2011 OP HET INTERNATIONAAL CONGRES VAN DE ESTHETIEK.

  B3 = Huidverbetering met jonge 'levend diepgevroren' plantencellen.
  Om de fysiologische activiteit van de algen te bewaren worden zij diepgevroren en in een constante temperatuur gehouden van -18°C. Op die manier wordt het metabolisme van de algen geblokkeerd en haar cellulaire inhoud bewaard om 100% van de stimulerende algenkracht bij de behandeling in te brengen.

 • Jane Iredale

  Make-up met een nieuwe betekenis.

  Deze gemicroniseerde mineralen make-up is niet alleen een verfijning van de traditionele make-up, het is een heel nieuwe technologie. De producten zijn zo effectief dat dermatologen, plastisch chirurgen en visagisten ze sterk aanbevelen.

  De minerale foundation is een vier-in-één product: foundation, camouflage, poeder en zonbescherming. Geschikt voor de meest gevoelige huid omdat er geen synthetische kleur-, geur-en bewaarstoffen gebruikt worden, noch talk en chemische zonnefilters

 • Shave

  Aanvankelijk was de dermalogica verzorgingslijn unisex. Toch moeten we erkennnen dat de mannenhuid in vele opzichten verschilt van de vrouwenhuid.

  Het dermalogica scheersysteem bestaat uit produkten met een dubbele werking, die een super glad scheerresultaat garanderen plus een gezonde huid. Er is gebruik gemaakt van de beste ingredienten, geschikt voor verschillende soorten baardgroei, waardoor je gladder, zachter en zonder irritatie kan scheren. De huid voelt beter, ziet er geweldig uit en zal veel minder last hebben van de veel voorkomende scheerproblemen.

  3-Stappenplan voor een gladde en verzorgde huid:

  Stap 1: Verzacht baardharen en beperkt irritatie door ingegroeide haren en snijwondjes.
  Clean bar: reinigt zonder zeepbestanddelen en verwijdert teveel aan talg zonder uit te drogen
  Daily clean scrub: verwijdert dode huidcellen , brengt de haren omhoog en is ook geschikt voorafgaand aan elektrisch scheren.
  Pre-shave guard: ideaal voor de gevoelige huid en zware baardgroei. Legt een filmpje op de huid waardoor er minder kans is op snijwondjes.

  Stap 2: Verzorging en bescherming tijdens het scheren
  Soothing shave cream: kalmeert, verzacht en voorkomt irritaties
  Invigorating shave gel: verkoelt, verzacht en kalmeert
  Close shave oil: vormt een barriere tussen de huid en het scheerapparaat

  Stap 3: Verfrissend effect op de huid, hydrateren en beschermen tegen i ngegroeide haren alsook preventief tegen huidveroudering
  Post shave balm: veel meer dan een doorsnee after shave produkt. Verkoelt, verfrist, hydrateert en voorkomt ingroeien van haartjes.
  Daily defense block: lichtgewicht lotion die beschermt tegen veroudering. Een must voor iedere dag!

  Clean Start

  De clean start producten zijn op maat gemaakt om de huid van tieners te verzorgen.

  Clean start maakt je huid schoon, bestrijd puistjes en beschermt zodat je een mooie huid krijgt die dan ook in de toekomst mooi blijft. Je huid verdient clean start. Klik voor meer info op www.cleanstart.dermalogica.be